Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl
Tijdens deze workshop Photoshop leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop. Je raakt vertrouwd met veel technieken en toepassingen die Adobe Photoshop te bieden heeft, zoals het aanpassen, optimaliseren en het transformeren van afbeeldingen.
Deze workshop is bedoeld voor personen die nog weinig ervaring hebben in het werken met Photoshop en die dit mooie en veelzijdige programma beter willen leren kennen.

 
Introductie in digitale beeldbewerking
Zo zal je staps- en spelenderwijs je foto's op diverse manieren leren te verrijken door het toepassen van correcties (overbelicht, kleurenzweem, onderbelicht, enz) en het wegwerken van kleine foutjes door middel van het retoucheren. De gereedschappen, paletten en menu”s zullen worden besproken. Hoe je een selectie maakt en over het werken met filters (zoals verscherpen) en lagen.
Daarnaast krijg je praktische informatie over het verschil tussen RGB, CMYK en Grayscale. Over hoge- en lage resolutie en welke wanneer te gebruiken.
Tijdens deze workshop zal veel besproken worden. Er wordt gedemonstreerd hoe bepaalde specifieke functies van Photoshop werken, waarna er  geoefend kan worden om deze je eigen te maken.
De workshop wordt gehouden in een huiselijke sfeer en in een kleine groep van max. 5 personen. Waarin je uitgebreid de kans krijgt om al je vragen te stellen. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis waarin je alles wat besproken is nog een keer kunt nalezen.
En meer!
Benodigdheden

Een eigen laptop met daarop Photoshop CC geïnstalleerd. Oudere versie mag ook.


Aanvang en duur

De workshop begint om 12.00 uur en zal zo`n 4 à 5 uur in beslag nemen.


Kosten

De kosten voor deelname is € 95,- p.p.


Data workshops

Zaterdag 16 juni 2018
Woensdag 27 juni 2018
Woensdag 11 juli 2018
Zaterdag 29 juli 2018


Inschrijven

Inschrijven kan door mij een mail te sturen met je gewenst datum van deelname. Ik bericht je dan zo spoedig mogelijk terug.met de details over de cursusdag.
Na afloop van de workshop zullen een groot deel van de geheimen van Photoshop voor je onthuld zijn. Je zul je met vertrouwen dit programma ter handen nemen.
Copyright © Ton Schrederhof Fotografie 2018
Email:  mail@tonschrederhoffotografie.nl  -  Tel.: 06-10507388  -  KVK: 69614156
Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl
‘Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It is creative art’ -  Ansel Adams
Portret Digitale beeldbewerking Fotowandeling Ton Schrederhof Fotografie
HAAL MEER UIT JE FOTO’S MET MIJN WORKSHOP PHOTOSHOP
Ton Schrederhof Fotografie Portret Digitale beeldbewerking