Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl
Tijdens mijn workshop Photoshop leer je de belangrijkste mogelijkheden kennen van het beeldbewerkingsprogramma Photoshop. Je raakt vertrouwd met veel technieken en toepassingen die Adobe Photoshop te bieden heeft.
Deze workshop is bedoeld voor personen die nog weinig ervaring hebben in het werken met Photoshop en die dat mooie veelzijdige programma willen ontdekken.
Het aanpassen, optimaliseren en transformeren van Photoshop afbeeldingen en andere grafische elementen komen allemaal aan bod.
 
Introductie in digitale beeldbewerking
Zo zal je staps- en spelenderwijs je foto's op diverse manieren leren te verrijken door het toepassen van correcties (overbelicht, kleurenzweem, onderbelicht, enz) en het wegwerken van kleine foutjes door middel van het retoucheren. De gereedschappen, paletten en menu”s zullen worden besproken. Hoe je een selectie maakt en over het werken met filters (zoals verscherpen) en lagen.
Daarnaast krijg je praktische informatie over het verschil tussen RGB, CMYK en Grayscale. Over hoge- en lage resolutie en welke wanneer te gebruiken.
Tijdens deze workshop zal veel besproken worden. Er wordt gedemonstreerd hoe bepaalde specifieke functies van Photoshop werken, waarna er  geoefend kan worden om deze je eigen te maken.
Haal meer uit je foto`s
De workshop wordt gehouden in een huiselijke sfeer en in een kleine groep van max. 5 personen. Waarin je uitgebreid de kans krijgt om al je vragen te stellen. Daarnaast krijg je een naslagwerk mee naar huis waarin je alles wat besproken is nog een keer kunt nalezen.
En meer!
Benodigdheden

Een eigen laptop met daarop Photoshop CC geïnstalleerd. Oudere versie mag ook.


Aanvang en duur

De workshop begint om 12.00 uur en zal zo`n 4 à 5 uur in beslag nemen.


Kosten

De kosten voor deelname is € 95,- p.p.


Data workshops

Zaterdag 12 mei 2018
Woensdag 30 mei 2018
Zaterdag 16 juni 2018
Woensdag 27 juni 2018


Inschrijven

Inschrijven kan door mij een mail te sturen met je gewenst datum van deelname. Ik bericht je dan zo spoedig mogelijk terug.met de details over de cursusdag.

Na afloop van de workshop zullen een groot deel van de geheimen van Photoshop voor je onthuld zijn. Je zul je met vertrouwen dit programma ter handen nemen.
Copyright © Ton Schrederhof Fotografie 2018
Email:  mail@tonschrederhoffotografie.nl  -  Tel.: 06-10507388  -  KVK: 69614156
Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl
‘Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It is creative art’ -  Ansel Adams
Portret Beeldbewerking en fotorestauratie Fotowandeling Ton Schrederhof Fotografie Portret Ton Schrederhof Fotografie Beeldbewerking en fotorestauratie Fotowandeling