Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl Workshop Photoshop

Samen op pad met een enthousiaste groep natuur- en fotografie minnende mensen…Samen op pad met een groep leuke, natuur- en fotografie minnende mensen, voor een wandeling door het prachtige heuvelachtige natuurgebied in de omgeving van Beek en Berg en Dal. Als gids neem ik je mee over kronkelige paden, langs idyllische vergezichten en door weelderige bosgebieden, naar een grote diversiteit aan landschappen, waaronder de betoverende Elyzeese velden.


Daarnaast kun je bij mij het hemd van het lijf vragen  over alles wat met met fotografie te maken heeft. Of het nu over de techniek gaat, over de werking van de camera of over compositieleer. Het mag allemaal en ik zal mijn uiterste best doen om iedere vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.  


Aanvang en duur  


De wandeltocht begint om 12.00 uur. Het verzamelpunt is het hotel 't Spijker in Beek. En zal rond 15.00 uur eindigen. Mocht het weer dermate slecht zijn en wordt er veel regen verwacht, dan zal er naar een andere datum gezocht worden waaraan je kunt deelnemen aan de workshop.


Natuurbeleving


Deze,fotowandeling is niet alleen het opdoen van kennis en ervaring van fotografie, het is ook genieten van de natuur, waar ieder in zijn eigen tempo mooie foto’s van maken kan.


Kosten


De kosten zijn op basis van eigen ervaringen. Met andere woorden, je betaald mij achteraf naar eigen believen, afhankelijk van je bevindingen en of je het leuk gevonden hebt..

Mocht je met een groep willen komen buiten de geplande data om, Neem dan contact met me op om tot een afspraak te komen. De kosten van een fotowandeling per groep is €150,- euro, met een maximum van 15 personen per groep.


Deelname


Deelname alleen na inschrijving.


Data workshops


Zondag 10 juni 2018

Zaterdag 23 juni 2018

Zondag 15 juli 2018. Vol!

Zaterdag 4 augustus 2018.


Inschrijven


Inschrijven kan door mij een mail te sturen met je gewenst datum van deelname. Ik bericht je dan zo spoedig mogelijk terug.met de details over de cursusdag.


Reacties op mijn 'Fotografie natuurwandeling'


'Super goeie en handige tips die direct toe te passen zijn en resultaat afwerpen!  Inspirerende en leuke  kundige begeleiding. Nieuwsgierig maar meer, voor herhaling vatbaar dus!'


-  Annemiek


'Erg leerzaam met direct toepasbare en duidelijke tips. Ook aan te raden voor (zoals ikzelf) een onervaren hobbyist. Ton neemt voor iedereen de tijd om elke vraag te beantwoorden. Ik ben enthousiast geworden om meer uit mijn foto's te halen. Bedankt Ton.'


-  Carmen


'Van lucky shot naar het gewenste plaatje. Tijdens de wandeling ontzettend veel geleerd over compositie, verhouding en de techniek. Leer na 2 jaar eindelijk, waar eigenlijk al die instellingen voor zijn op m'n camera! Genoten van de mooie omgeving in goed gezelschap.'


-  Christel‘I walk, I look, I see, I stop, I photograph’ -  Leon Levinstein
Copyright © Ton Schrederhof Fotografie 2018
Email:  mail@tonschrederhoffotografie.nl  -  Tel.: 06-10507388  -  KVK: 69614156
Mail: mail@tonschrederhoffotografie.nl Portret Ton Schrederhof Fotografie Digitale beeldbewerking Ton Schrederhof Fotografie Portret Digitale beeldbewerking